DZB - Zverejnená bakalárska práca

Vplyv kovania na kvalitu, funkčnosť a bezpečnosť kuchynskej linky

Autor
Čakloš, František
Školiteľ
Langová, Nadežda
Oponent
Lizoňová, Denisa
Škola
Technická univerzita vo Zvolene DF KNDV (DF)
Rok odovzdania
2023
Počet strán
40strán. s
Trvalý odkaz - CRZP
https://opac.crzp.sk/?fn=detailBiblioForm&sid=32866E47BC3455BDB7F57FCEA70C
Primárny jazyk
slovenčina

Typ práce
Bakalárska práca

Študijný odbor
3331 | *drevárstvo

Dátum zaslania práce do CRZP
27.05.2023

Dátum vytvorenia protokolu
27.05.2023

Dátum doručenia informácií o licenčnej zmluve
22.06.2023

Práca je zverejniteľná od
ihneď

Elektronická verzia
 Stiahnuť prácu (pdf)
 Prehliadať
Cieľom práce je inovovať staršiu kuchynskú linku s použitím nového technického vybavenia, ktoré vytvorí funkčnejší a bezpečnejší kuchynský priestor. Práca obsahuje informácie o kuchynských linkách o ich tvaroch, typoch skriniek a o kovaní, ktoré sme postupne rozoberali a vybrali a vybrali alternatívy kovania. Zistili sme, že i keď sa objem niektorých skriniek zmenší, je využitý praktickejšie a prístup k predmetom je jednoduchší a rýchlejší. Súčasťou práce je i výkresová dokumentácia, jednej vysokej a jednej hornej skrinky.

Verzia systému: 6.2.61.5 z 31.03.2023 (od SVOP)