DZB - Zverejnená bakalárska práca

Návrh kuchyňské linky do hotelových pokojů

Autor
Hofreiterová, Aneta
Školiteľ
Lizoňová, Denisa
Oponent
Langová, Nadežda
Škola
Technická univerzita vo Zvolene DF KMDG (DF)
Rok odovzdania
2019
Počet strán
50str.. s
Trvalý odkaz - CRZP
https://opac.crzp.sk/?fn=detailBiblioForm&sid=064839694A055E9D160ABB245BC2
Primárny jazyk
čeština

Typ práce
Bakalárska práca

Študijný odbor
3331 | *drevárstvo

Dátum zaslania práce do CRZP
16.05.2019

Dátum vytvorenia protokolu
18.05.2019

Dátum doručenia informácií o licenčnej zmluve
21.06.2019

Práca je zverejniteľná od
ihneď

Elektronická verzia
 Stiahnuť prácu (pdf)
 Prehliadať
Kľúčové slová (ostatné):
Cieľom mojej práce bolo zhrnutie odporúčaní a kritérií pre správne navrhnutie kuchynskej zostavy, ako z funkčného hľadiska, tak aj z hľadiska estetického. Práca by mala pomôcť pri navrhovaní novej kuchyne, prípadne pri rekonštrukcii kuchyne existujúcej. Priblížiť možnosti zariadení kuchyne vrátane výberu vhodných materiálov na kuchynskú zostavu, rozmiestnenie spotrebičov a jednotlivých kuchynských zón tak, aby boli dodržané ergonomické princípy, ktoré napomáhajú správnej funkčnosti kuchyne.Textová časť práce je rozdelená na sedem tém, podľa odporúčaného postupu pri zariaďovaní kuchyne. Všetky texty sú pre názornosť doplnené o obrázky.Druhá časť práce sa venuje predstaveniu firmy ARBYD, v ktorej som bola na mojej odbornej školskej praxi, a riešeniu projektu, ktorý som spracovávala v priebehu mojej stáže vo firme. Projekt sa týka navrhnutia a spracovania ôsmych kuchynských zostáv do rekonštruovaného „Hotelu U námořníka“ v centre Plzne. Výsledkom mojej práce bola realizácia projektu interiéru hotelových kuchýň, ktorá je doložená fotkami kuchýň.

Verzia systému: 6.2.61.5 z 31.03.2023 (od SVOP)